-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'ın gururu milli güreşçi Hüseyin Aydoğan, Türkiye'yi dünya güreş sahnesinde başarıyla temsil etmek için çalışmalarına devam ediyor. Osmanköy'de yaşayan Aydoğan, yaklaşan dünya güreş şampiyonasında Greko-Romen stilde 130 kilogram kategorisinde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor. Uzun bir süredir titizlikle antrenman yapan Aydoğan, fiziksel formunu en üst seviyeye çıkarmış durumda. Ayrıca teknik ve taktik becerilerini de geliştiren güreşçi, Türk güreşinin geleneksel gücünü uluslararası arenada sergilemek için kararlı. Dünya şampiyonasına hazırlanan Aydoğan, İhsaniye ilçesinin ve sporseverlerin desteğiyle büyük bir heyecanla yarışmaya odaklanmış durumda. Hedefi, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek başarı basamaklarını tırmanmak.

Aydoğan, yaptığı açıklamada, "Ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için buradayım ve tüm gücümle bunun için gayret göstereceğim" dedi.