-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Çukurca beldesinde 4 Ekim 2023 Çarşamba gününden beri kayıp olan Selim Ece'den 15 gündür haber alınamıyor. 80 yaşındaki Selim Ece, zihinsel engelli bir bireydir.

Selim Ece'nin kaybolduğu günden bu yana yeğeni Ahmet Tunç, tek başına aramalara çıktıktan sonra beldedeki halktan yardım istemiştir. Ancak imkanları dahilinde her yeri aradıklarını dile getiren Ahmet Tunç, kaybolan dayısının 80 yaşında zihinsel engelli olduğunu ve zaman zaman kaybolma durumuyla karşılaştıklarını belirtmiştir. Ahmet Tunç, şöyle devam etmiştir: "Göğüs cebinde telefon numaram var. Üstüne arayanlar oradan numaramı bulup beni ararlardı. Ancak bu sefer ne arayan var, ne soran. Çukurca Belediye başkanımız ve Domaniç Jandarma ekiplerinin desteğiyle AFAD, İNDAK gibi arama kurtarma ekipleri özel köpekler ve termal dronlarla gece gündüz arama çalışmaları yaptılar. Yakın köyler ve ormanlar didik didik arandı, fakat hala bir iz bulunamadı. Ne olur bana dayımı bulun. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, yardım edin" diye açıklamıştır.