-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine gelen motosiklet tutkunları, ilçenin güzelliklerini keşfetmek amacıyla bir gezi düzenledi. Bu gezide, Tarihi Atatürk Evi ve Keşkek Evini ziyaret ederek tarih kokan mekanlarda duygu dolu anlar yaşadılar.


AKÜ Motosiklet Topluluğu, P.M.S. Afyon ve Eskişehir Skyriders Grubu Şuhut ilçesinde bulunan Büyük Taarruz Karargahı Atatürk Evi'ni ziyaret etme fırsatı yakaladı. Bu tarihi mekanları gezmek için Şuhut'a gelen motosiklet tutkunları, AKÜ Motosiklet Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Mahmut Masca'nın rehberliğinde bilgiler edindi. Her hafta sonu Afyonkarahisar'ın tarih kokan mekanlarını gezen motosiklet severler, bu gezilerine Büyük Taarruz Karargahı Atatürk Evi'ni ziyaret ederek başladı. Burada, Masca'nın anlatımıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kahramanca savaştıkları karargah evinde yaşanan destansı anları dinlerken, duygu dolu anlar yaşadılar. Bu özel güne özel bir hatıra olarak fotoğraf çektiren motosiklet tutkunları, ardından Şuhut Keşkek Evini ziyaret etti. Burada tescilli keşkeği tadarak bu özel günü kutlayan motosiklet severler, hatıra fotoğrafı çektirerek Şuhut'taki gezilerini sonlandırdılar.


#Afyonkarahisar #Şuhut #motosiklet #gezi #TarihiAtatürkEvi #KeşkekEvi