-

Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi VerdiVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi Verdi

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir program düzenledi. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın katılımıyla gerçekleşen programda, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları bir araya geldi. Programa ayrıca Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Valiliği İdare ve Denetim Müdür Vekili Tuncay Eroğul ve Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur da katıldı. Programda muhtarlar, günün önemini içeren konuşmalar yapmasının ardından Vali Yiğitbaşı da söz aldı.

Vali Yiğitbaşı, muhtarlarla sürekli iletişim ve işbirliği içinde olduklarını söyledi. Muhtarlarla bir araya gelerek sahadaki problemleri konuşup ihtiyaç ve talepleri dinlediklerini belirten Vali Yiğitbaşı, birlikte çalışabilecekleri adımları masaya yatırdıklarını ifade etti. Vali Yiğitbaşı, muhtarların sorunları hakkında bilgi sahibi olduklarını ve çözüm üretmek için çalıştıklarını dile getirdi. Muhtarlığın devletin işleyişi ve hizmetlerin vatandaşlara ulaştırılması açısından önemli bir kurum olduğunu vurgulayan Vali Yiğitbaşı, muhtarların devletin temsil kabiliyetini artıran ve millet iradesinin gerçekleşmesinde önemli bir işlevi olduğunu söyledi.

Vali Yiğitbaşı, muhtarların sokakta gezen, vatandaşlarla birebir iletişim kuran ve sokağın sorunlarını bilen kişiler olduğunu belirtti. Muhtarların komşuları, köylüleri ve vatandaşları için çözüm üretmek için çeşitli mercilere başvurduğunu söyleyen Vali Yiğitbaşı, bu sorunların yazılım veya dijital iletişim araçlarıyla çözülemeyeceğini vurguladı. Vali Yiğitbaşı, muhtarlarla düzenli olarak bir araya gelerek sorunları dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Vali Yiğitbaşı, muhtarların yaptıkları çalışmalardan dolayı minnettar olduklarını ifade ederek, iş birliklerinin artmasını temenni etti. Programda Vali Yiğitbaşı'nın konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve muhtarlara hediye takdim edildi. Vali Yiğitbaşı, muhtarlara kolaylıklar dileyerek teşekkür etti.

#Afyonkarahisar #MuhtarlarGünü #ValiYiğitbaşı #AfyonkarahisarBelediyeBaşkanı #Muhtarlık #İşbirliği