-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da yapılan kazı sonrası bulunan ceset ile ilgili jandarma ekipleri olayı kısa sürede çözerek katil zanlısını yakaladı. Yapılan incelemeler sonucunda cesedi bulunan şahsın gönül ilişkisi olduğu iddia edilen kadının kocası tarafından sopayla öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay, Afyonkarahisar'ın Anıtkaya köyünde gerçekleşti. Dün gece saatlerinde jandarma ekipleri, şarampole yuvarlanmış ve yanmış bir araç olduğunu fark etti. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aracın plaka ve ruhsat bilgilerinden hareketle sahibine ulaştı. Ardından şüpheli şahsın son olarak Anıtkaya köyünde yaşayan M.D.'nin evine gittiği tespit edildi. Kayıp olan şahsa ulaşamayan JASAT ekipleri, M.D. ve kocası R.D.'yi gözaltına aldı.

JASAT dedektiflerinin yaptıkları sorgulamada, ölen A.A. ile M.D. arasında gönül ilişkisi olduğu ve A.A.'nın evindeyken M.D.'nin kocası R.D.'nin eve geldiği ve taraflar arasında tartışma çıktığı belirlendi. R.D.'nin olayda A.A.'nın kafasına sopayla vurarak öldürdüğü ve ardından arabayı yakarak olay yerine götürdüğü ortaya çıktı. Ekipler, A.A.'nın cesedini şüphelinin yer göstermesi ile kazarak çıkardı ve otopsi için gönderdi.

Olayın ardından A.A. memleketi olan Fethibey beldesinde toprağa verildi, katil zanlısı R.D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olayı 24 saat içinde çözmüş oldu.