-

Gözden kaçırmayın

Eskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında YendiEskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında Yendi

Isparta 32 Spor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 9. haftasında Belediye Derincespor'u 1-0 mağlup etti. Maçta tek golü 89. dakikada penaltıdan Ayberk Kaygısız attı.



Isparta 32 Spor, bu önemli galibiyetle puanını 17'ye yükseltti ve ligde 4. sıraya yükseldi. Belediye Derincespor ise 9 puanla 14. sırada yer aldı.



Maçın hakemleri Eren Özyemişçioğlu, Oğuz Akyüz ve Baykal Tuna olarak belirlendi. İki takımın kadroları ise şu şekildeydi:



Isparta 32 Spor: Alp Tutar, Yiğithan Güveli, Samet Karakoç, Halil Duman, Osman Torun, Caner Koca, Ömer Çiçek (Muhlis İstemi dk. 32), Mehmet Küçükdurmuş (Muhammed Haşim Çoban dk. 78), Emre Can Atila (Cemal Kızılateş dk. 72), Abdülkerim Canlı, Alim Harlak (Ayberk Kaygısız dk. 78)

Belediye Derincespor: Eray Birniçan, Hüseyin Karabey, Alpay Çelebi, Volkan Altınsoy, Canberk Ömer Özdemir, Oğuz Kocabal, Alperen Pak, Ünal Emre Durmuşhan (Taha Aydınlı dk. 76), Melik Derin, Mehmet Akyüz, Eren Bayraktar (Tuğkan Kamışoğlu dk. 59)



Maçta sarı kart gören oyuncular ise Isparta 32 Spor'dan Yiğithan Güveli ve Belediye Derincespor'dan Hüseyin Karabey oldu.