-

Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Şefik Aygöl başkanlığında, okul spor faaliyetleri için koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantı, Refik Aslan Öztürk Fen Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Vali Aygöl, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Bilecik'de görev yapan okul müdürleri ve beden eğitimi ve spor öğretmenlerinin katıldığı toplantıda 2022-2023 yılı faaliyetleri değerlendirildi ve 2023-2024 dönemi için planlamalar yapıldı.



Toplantıda, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, geçmiş dönemde okulların başarılarından dolayı tebriklerini iletti ve okul sporlarının önemini vurguladı. İl Müdürü Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği sporcu bursunun okul spor faaliyetlerini içerdiğini belirtti.



Toplantıda, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başlatılan alt yapı odaklı çalışmaların önemine değinildi ve Merkez ve İlçelerdeki okulların katılım konusunda yaşadığı sorunlar ele alındı. Vali Aygöl, toplantıda konuşan öğretmenlerin görüşlerini dinledi ve karşılaşılan sorunların çözümü için yoğun çalışma yapılacağını ifade etti. Vali Aygöl, Bilecik'teki okul sporlarında başarı sıralamasının artması için tüm imkanların kullanılacağını ve öğretmenlerin ve öğrencilerin mağdur olmaması adına gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.