-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kentte yapılan altyapı yatırımlarına değinerek, "Şehrimizi güzelleştirmeye gayret ettik, 37 projeyi tamamladık. Ayrıca 40 dev projeyi de hizmete aldık. Toplamda bu zorlu süreçte 74 proje hayata geçirdik" dedi.

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen kahvaltıda, Mahalle Muhtarları Günü kutlandı. Başkan Zeybek, konuşmasında muhtarlara hitaben, "Geçmiş dönemde hiçbir mahallemize dokunulmadı. Ciddi altyapı yatırımları gerçekleştirdik, şehrimizin güzelleşmesine çalıştık. Söz verdiğimiz 37 projeyi başarıyla tamamladık. Bunun yanı sıra, söz vermediklerimizin de 40 büyük projesini hizmete açtık. Kısacası, bu zorlu süreçte toplamda 74 proje gerçekleştirildi. Sizlerden gelen talepleri de geri çevirmedik. Problemleri yerinde çözmek için ortak akıl ile yönetim anlayışını benimsedik. Her Cuma bir mahallede buluşarak çözüm aramaya çalıştık. Sizlerden memnunuz" dedi.

Program, muhtarlar ve aile fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Toplantı, bir termal otelde gerçekleşti ve Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, Başkan Yardımcıları Benol Kaplan ve Barış Dal, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük ile muhtarların katılımıyla gerçekleşti.