-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kariyer ve Mezun Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında, 'Üniversiteyi Kazandık peki ya şimdi?' başlıklı bir seminer gerçekleştirildi. Bu seminerde Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan da konuşmacı olarak yer aldı. Seminer, üniversitenin Fen Edebiyat Fakültesinde gerçekleştirildi ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Seminer, DPÜ'nün Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu'nda düzenlendi. Kariyer ve Mezun Merkezi tarafından organize edilen etkinliğe Rektör Danışmanı Doç. Dr. Erdal Aday da katıldı. Seminerin moderatörlüğünü ise Kariyer ve Mezun Merkezi'nin Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Yolvermez üstlendi.

Seminerde konuşmacı olarak Simav Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan yer aldı. Armağan, bu yıl üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin karşılaşabileceği sorunlara ilişkin bilgiler verdi ve çözüm önerilerini paylaştı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Armağan'a etkinliğin sonunda Kariyer ve Mezun Merkezi tarafından bir teşekkür belgesi sunuldu.

Bu haber DPÜ'nün Kariyer Günleri etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'Üniversiteyi Kazandık peki ya şimdi?' başlıklı seminer hakkında bilgi vermektedir. Konuşmacı olarak Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan'ın katıldığı bu seminer, öğrencilerin karşılaşabileceği sorunlara yönelik çözüm önerilerini içermektedir. #DPÜ #KariyerGünleri #ÜniversiteHayatı #Seminer