-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

İlçemizin kaymakamı Önder Çengel, kamu kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle kurum müdürleri ve memurlarla tanışarak işlerinde kolaylık diledi. Kurum amirlerinden kurumun genel yapısı, personel durumu, yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgiler alan Kaymakam Çengel, vatandaşlara en iyi hizmetin sunulabilmesi için çalışmaların devam etmesini istedi. Ayrıca, kurumdaki çalışan personellerle sohbet eden kaymakam, ihtiyaç ve taleplerini de dinledi.

Kaymakam Çengel'in ziyareti kapsamında İlçe Nüfus Müdürlüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve Milli Emlak Şefliği ziyaret edildi. Bu ziyaretlerin amacı, kurumların faaliyetleri hakkında bilgi almak ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için işbirliği yapmaktı. Kaymakam, bu ziyaretlerin ardından kurumlarla işbirliği içinde çalışmayı ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı hedeflediğini belirtti.

Kurum müdürleri ve memurlar, Kaymakam Çengel'i sıcak bir şekilde karşıladı ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Kurumların genel yapısı, personel durumu ve yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi veren müdürler, kaymakama çalışmaları hakkında detaylı bilgi aktardılar. Kaymakam Çengel, kurumların sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm önerileri sunmaya çalıştı. Vatandaşlara daha iyi hizmet sunma amacıyla kurumlar arasındaki işbirliğini artırmayı hedefleyen kaymakam, kurum amirlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Önder Çengel'in ziyaretlerinden sonra sosyal medyada etiket olarak kullanabileceğimiz "KaymakamÇengel", "halklailetişim", "kamu", "vatandaşhizmeti", "kurumiyileşimi" ve "işbirliği" gibi etiketleri kullanabiliriz. Bu etiketler, kaymakamın kamu kurumlarını ziyaret etmesi ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunma amacıyla çalışmalar yapmasıyla ilgili konuları vurgulayarak sosyal medyada daha çok kişiye ulaşmamızı sağlayacaktır.