-

Gözden kaçırmayın

Yerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta DilediYerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta Diledi

Emirdağ Belediyesi, teknolojinin sağladığı imkanları kullanarak vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda, belediye sesli anonsları mobil cihazlara gönderme hizmetini hayata geçirdi. Mobil uygulama sayesinde vatandaşlar, yapılan anonsları sesli olarak dinleyebiliyor. Bu sistemle gürültü kirliliği önlenmeye çalışılırken, aynı zamanda belediye hoparlörlerine olan ihtiyaç da azaltılacak.

Duyuruların cep telefonlarından takip edilebilmesi için cepte anons uygulaması kullanılacak. Bu uygulama sayesinde, vefat haberleri, kayıp ilanları, su kesintileri, etkinlikler, meteorolojik uyarılar, hizmet duyuruları ve genel duyurular gibi bilgilere cep telefonlarından erişilebilecek.

Vatandaşlar, cepte anons uygulamasını indirerek Emirdağ Belediyesi'ni seçtikten sonra yapılan duyuruları sesli ve yazılı olarak takip edebilecekler. Bu uygulama ayrıca bir hayat kurtarıcı olarak öne çıkıyor. İçerisinde bulunan acil durum siren sesi sayesinde olası bir deprem ya da afet durumunda mahsur kalan vatandaşlara ulaşmak, ekiplere kolaylık sağlayacak.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, vatandaşlara daha nitelikli hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti. Koyuncu, "Teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Cepte Anons sistemi sayesinde tüm anonslar cep telefonlarına ulaşacak. Bu uygulama sayesinde ilanlarımızı anında ve ücretsiz olarak tüm dünyaya duyurabileceğiz" dedi.

#Emirdağ #Teknoloji #Anons #Mobiluygulama #Haberler