-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları' kapsamında gerçekleştirilen Kamu Spor Oyunları'nda Anadolu Üniversitesi takımı, Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek. Turnuva çerçevesinde Eskişehir birincisi olan takımlar, Anadolu Üniversitesi'ni Kırşehir'de temsil edecek. Anadolu Üniversitesi akademik ve idari personelinden oluşan 3x3 Basketbol Erkek Takımı ve Voleybol Kadın Takımları il birincisi olarak Kamu Spor Oyunlarında final yolunda ter dökecek. Kırşehir'de gerçekleştirilecek bölge finalinde 3x3 Basketbol Erkek Takımı Nevşehir, Yozgat, Ankara, Aksaray ve Kayseri takımlarıyla karşı karşıya gelecek. Voleybol Kadın Takımı ise grubunda Sivas, Ankara ve Kırşehir temsilcileriyle mücadele edecek.



Türkiye finalistleri belirlenecek

Kadın Voleybol Takımı Sevgi Elibol, Gözde Öztürk, Esra Zıvalı Bilgin, Ayşegül Eryılmaz Çevirgen, Melike Kurtuluş, Hediye Taşçı, Ayşegül Çelebi ve Betül Üre'den, 3x3 Basketbol Erkek Takımı ise Çetin Polat, Nuri Can Uçar ve İbrahim Sarı'dan oluşuyor. İki takım da bölge şampiyonu olarak Türkiye finallerinde Anadolu Üniversitesi'ni temsil etmek için mücadele edecek. Kırşehir'de gerçekleştirilen bölge şampiyonasında voleybol birincisi 22 Ekim Pazar günü, basketbol birincisi ise 21 Ekim Cumartesi günü belli olacak.



Takımlar başarı dilekleriyle uğurlandı

Anadolu Üniversitesi takımları, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor İşleri Şube Müdürü Öğr. Gör. Hakan Sivriservi'nin de aralarında bulunduğu birçok kişi tarafından başarı dilekleri ve destekleriyle Kamu Spor Oyunları Bölge Şampiyonasına uğurlandı.