-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Tepebaşı Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek hizmeti sunması büyük bir ilgi görüyor. Başkan Ahmet Ataç'ın talimatıyla başlatılan ve "Gel beraber olsun" sloganıyla devam eden bu hizmet, öğrenciler arasında büyük bir memnuniyet oluşturdu. Hafta içi her akşam Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak adresinde akşam yemeği ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu hizmetten faydalanmak isteyen öğrenciler, öğrenci belgesi ibraz ederek Nihal-İsmail Akçura Aşevi'nde hazırlanan özenle pişirilen yemeklerden 18.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak yararlanabilmektedir.


Tepebaşı Belediyesi'nin ücretsiz yemek hizmeti, üniversite öğrencileri arasında büyük bir beğeni kazanmış durumda. Başkan Ahmet Ataç'ın öncülüğünde başlatılan ve "Gel beraber olsun" sloganıyla devam eden bu hizmet, öğrenciler için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Her akşam Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak adresinde akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi'nde görev yapan belediye personeli tarafından hazırlanan yemekler, 18.00-20.00 saatleri arasında öğrencilere ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, sadece öğrenci belgesi ibraz ederek bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor.


Hizmetten yararlanan öğrenciler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletiyorlar. Belediye'nin ücretsiz yemek hizmeti sayesinde öğrencilerin maddi sıkıntı çekmeden kaliteli bir yemek yeme imkanı bulduğu belirtiliyor. Başkan Ataç'ın bu projeye verdiği destek ve emeği öğrenciler tarafından takdirle karşılanıyor.


Tepebaşı Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sunduğu ücretsiz yemek hizmeti büyük bir ilgi görüyor. Başkan Ahmet Ataç'ın talimatıyla başlatılan ve "Gel beraber olsun" sloganıyla devam eden bu hizmet, öğrenciler arasında büyük bir memnuniyet yaratmış durumda. Adres olarak Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak'ta bulunan Nihal-İsmail Akçura Aşevi'nde hazırlanan yemekler, hafta içi her akşam 18.00-20.00 saatleri arasında öğrencilere ücretsiz olarak sunuluyor. Katılım için ise öğrenci belgesi ibraz etmek yeterli. Hizmetten yararlanan öğrenciler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletmektedir.