-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediyesi, Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla bir kompozisyon yarışması düzenliyor. Yarışmanın teması 'Cumhuriyetimiz 100 Yaşında' olarak belirlendi. Kompozisyon yarışmasına 9-13 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Son katılım tarihi ise 7 Kasım olarak belirlendi. Yarışmada dereceye giren çocuklar, sürpriz hediyeler kazanacaklar. Başvuru formu ve katılım şartları https://www.tepebasi.bel.tr/ adresinden ulaşılabilir.

Tepebaşı Belediyesi, Cumhuriyetin 100'üncü yılı için özel bir etkinlik düzenliyor. Belediye, 'Cumhuriyetimiz 100 Yaşında' teması ile çocuklara yönelik bir kompozisyon yarışması başlattı. Çocuklar, yazdıkları kompozisyonlarla Cumhuriyetin 100'üncü yaşını kutlayacaklar. Yarışma, 9-13 yaş arasındaki çocuklara açık olacak ve son katılım tarihi 7 Kasım olarak belirlendi.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, çocuklara seslenerek, "Sevgili minik yazarlar, kalemlerinizi hazırlayın! Çünkü Cumhuriyet Bayramı, sizin için bir kompozisyon yarışması ile geliyor. Siz de bu büyük bayramı kelimelerle kutlayın" dedi. Belediye, dereceye giren çocuklara sürpriz hediyeler verecek.

Kompozisyon yarışması için başvuru formu ve katılım şartları, Tepebaşı Belediyesi'nin resmi web sitesi olan https://www.tepebasi.bel.tr/ adresinden ulaşılabilir. Çocuklar, bu adresten bilgi alabilir ve yarışmaya katılabilirler.