-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Bozüyük Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Terle önderliğindeki mahalle ve köy muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları çerçevesinde Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında muhtarlar ve Başkan Bakkalcıoğlu bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Bakkalcıoğlu, tüm muhtarların bu anlamlı gününü kutlayarak onların önemli rol ve görevlerini vurguladı. Ziyaret sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, misafirlerine teşekkür etti ve anı olarak çiçek takdim etti.

Bozüyük'te düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında, ilk olarak Cumhuriyet İlkokulu'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Programda konuşma yapan Bozalan Köyü Muhtarı Sadettin Akkaya, Muhtarlar Günü'nü kutlayarak katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, milletvekilleri, vali ve il genel meclisi üyelerine teşekkür etti. Akkaya ayrıca Ortadoğu'da yaşanan insanlık dışı saldırıları da kınadı ve bu saldırıların bir an önce son bulmasını temenni etti.

Muhtarlar daha sonra İlçe Kaymakamı Adem Öztürk'ü ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından muhtarlara yemek ikram edildi. Son olarak Kaymakam Adem Öztürk, Başkan Bakkalcıoğlu ve protokol üyeleri Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti ve muhtarların taleplerini dinledi.