-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar İli Bayat ilçesinde bir kablo hırsızlığı olayı meydana geldi. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından bildirilmesi üzerine Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı harekete geçti. Bayat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, olay yerine hızla ulaştı. Ekipler, Türk Telekom'a ait yaklaşık 150 metre uzunluğundaki fiber optik kablonun kesildiğini ve hırsızlık yapıldığını tespit etti.

Olayın şüpheli şahıs veya şahısları tespit etmek amacıyla Plaka Tanıma Sistemi (PTS) verileri ve iş yerlerinin kamera kayıtları incelendi. İncelemeler sonucunda, kabloları çalan kişinin İ.B. (E-1984) isimli bir şahıs olduğu tespit edildi. İ.B.'nin 09 . 854 plakalı araçla hırsızlık yaptığı belirlendi.

Çalınan kablolar, İ.B.'den alındı ve Türk Telekom yetkililerine teslim edildi. İ.B. isimli şahıs gözaltına alındı ve olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.

#Afyonkarahisar #Bayat #KabloHırsızlığı #Jandarma #TürkTelekom