-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da yapılan bir denetimde, jandarma tarafından dron destekli gerçekleştirilen operasyon sonucunda ülkeye kaçak yollardan girdiği tespit edilen 6 Suriyeli göçmen yakalandı. Bu göçmenlerden 1'i organizatör olarak belirlendi. Denetimler sırasında yapılan aramalarda çeşitli türlerde uyuşturucu maddeler ele geçirildi.


Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Sinanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, gece saatlerinde 'Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması' gerçekleştirdi. Dron destekli yapılan denetimlerde durdurulan bir araçta 1 Suriyeli organizatör ve 5 Suriyeli göçmen olmak üzere toplam 6 yabancı uyruklu kişi yakalandı. Bu kişilerin Gaziantep'ten İzmir'e gitmekte oldukları tespit edildi.


Denetimler sırasında başka araçlarda yapılan aramalarda ise 17 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 3 gram skunk, 4 gram esrar, 4 gram metamfetamin ve 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.


Yakalanan şahısların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.


#Afyonkarahisar #jandarma #denetim #kaçakçılık #uyuşturucu