-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Belediyesi, yaşanabilir alanları artırmak amacıyla yatırımlarına devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık liderliğinde başlatılan Bayraktepe Projesi kapsamında zemin güçlendirme ve hafriyat çalışmaları devam ediyor. Proje, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alacak ve içerisinde 43 metrelik dev Türk Bayrağı, Türk devletlerinin kurucularının heykelleri ve bayrakları ile Orhun Abideleri gibi özel detaylar bulunduracak.

Kütahya Belediyesi'nin yatırımları ile Kütahya'da yaşanabilir alanlar artıyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık liderliğindeki Bayraktepe Projesi'nde zemin güçlendirme ve hafriyat çalışmaları sürüyor. Proje, Evliya Çelebi Mahallesi'nde bulunan Bayraktepe'de gerçekleştirilecek. Proje kapsamında, 43 metrelik dev Türk Bayrağı, 16 Türk devletinin kurucularının heykelleri ve bayrakları ile Orhun Abideleri gibi özel detaylar yer alacak.

#Kütahya #BayraktepeProjesi #EvliyaÇelebiMahallesi #BelediyeYatırımları