-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetimler, trafik kazalarını önlemek, can ve mal güvenliğini sağlamak ve huzurlu seyahat ulaşımı sağlamak amacıyla yapıldı. 1 Ekim ile 19 Ekim tarihleri arasında 14 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimlerde, birçok konu üzerinde kontrol yapıldı. Bu konular arasında emniyet kemeri ve koruma tertibatı, trafik ışık ihlalleri, cep telefonu kullanımı, motosiklet ve motorlu bisiklet denetimleri, alkollü araç kullanımı, tarım araçları ve sürücüleri, yük taşıyan araçlar ve sürücüleri ile hız denetimleri yer aldı.

Denetimler sonucunda 15 bin 229 araç ve sürücü kontrol edildi. Trafik kurallarına uymayan 765 sürücüye toplamda 985 bin 532 TL para cezası kesildi. Ayrıca 69 araç da trafikten men edildi. Denetimlerde alkollü araç kullanan 32 kişinin sürücü belgesine el konuldu.

Bu dönemde, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde eğitim gören 232 öğrenciye trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, 197 vatandaşa da traktör kazalarına karşı alınacak tedbirler hakkında eğitim verildi.

#Eskişehir #jandarma #trafikdenetimi #cezayazma #trafikeğitimi #güvenlik