-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kunduracılar Sitesi esnafıyla buluşması sırasında görme engelli bir vatandaşın konuşan saat talebini yerine getirdi. Belediye Başkanı Başdeğirmen, esnafla yapılan istişarelerde bazı taleplerin anında yerine getirileceğini belirtti ve görme engelli vatandaşın isteğini hemen karşıladı. Kunduracılar Sitesi'nde gerçekleştirilen buluşmada Başkan Başdeğirmen, vatandaşın koluna taktığı konuşan saate teşekkür aldı.

Başdeğirmen, esnaf ve mahalle buluşmalarının vatandaşların isteklerini dinlemek ve hizmetleri hızlı bir şekilde yerine getirmek için yapıldığını söyledi. Görme engelli bir vatandaşın talebine de kayıtsız kalmayan Başkan Başdeğirmen, toplantı sırasında getirilen konuşan saati vatandaşın koluna taktı. Vatandaş, talebinin hemen karşılanmasından dolayı Başkan Başdeğirmen'e teşekkür etti.

Başdeğirmen, toplantıda vatandaşın konuşan saat talebine kayıtsız kalmayarak talebi hemen yerine getirdi. Başkan, görme engelli vatandaşın koluna taktığı saati kullanması için dileklerini iletti. Başdeğirmen, belediye döneminde engelli vatandaşlara birçok destek sağlandığını ve taleplerine yönelik çalışmalar yapıldığını belirtti. Akülü tekerlekli sandalyeler, konuşan saatler ve görme engelli bastonlar gibi birçok araç gerecin dağıtımının yapıldığını ve evlerdeki tuvaletlerin de uygun hale getirildiğini söyledi.

Kunduracılar Sitesi'nde oturan Hasan Sadi Kahyaoğlu, Belediye Başkanı Başdeğirmen'i sivil hayatından, ITSO döneminden ve Belediye Başkanlığından tanıdığını ve kendisiyle çalışma fırsatı bulduğunu ifade etti. Kahyaoğlu, Başkan Başdeğirmen'in eğitim, kültür ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan yardımlarla gönül belediyeciliği anlayışını benimsediğini söyledi. Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Başdeğirmen'e teşekkür etti.

#Isparta #ŞükrüBaşdeğirmen #BelediyeBaşkanı #esnafbuluşması