-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bir kadın, eşiyle boşanma sürecinde olduğu için çocuklarını göstermediği gerekçesiyle eşinin otomobilinin camlarını taşla kırdı. Olay, Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binası önünde meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan D.K, çocuklarını görmek için Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne gelmişti. Ancak çocukların velayeti boşanma aşamasındaki eşi Hüseyin Kaya'dan üzerinde olduğu için çocuklarının annesiyle görüşmek istemediğini öğrenen D.K, sinirlenerek Hüseyin Kaya'nın otomobilinin camlarını taşla kırdı. Polis ekipleri olay yerine çağrıldı ve D.K'nın durumu açıkladığına göre "Benim çocuklarımı görmek hakkım. Eşimle 3.5 yıldır ayrıyız. Bana yemek yeme teklifi ediyor. Yemek yersek çocuklar öyle gelecekmiş. Çocuklar benden soğumuş, yanıma gelmiyorlar. Ben çocuklarımı istiyorum" dedi.

Eşinin 4 yıldır boşanma sürecinde olduğunu belirten Hüseyin Kaya ise "Çarşamba günü boşanma davamız vardı. Bize Cumartesi günü tekrar geleceksiniz, çocuklar anneleriyle görüşecek dediler. Ben de çocuklarımı aldım ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne getirdim. Ancak geldiğimde burası kapalıydı. Ben de çocuklarımdan aşağıya inerken eşim bana küfür etti. Bana 'Sen çocukları dolduruyorsun. Arabanın tekerlerini patlatacağım, camlarını kıracağım' diyerek tehdit etti. Çocuklardan biri bir tarafa, diğeri öbür tarafa kaçtı. Eşim ise aşağıya gelip arabasının camlarını kırdı" şeklinde konuştu. Baba Hüseyin Kaya, çocukların annesini sevmediğini, görüşmek istemediğini, çocuklara şiddet uyguladığını ve kendisinin de 4 yıldır çocuklarını görmediğini belirtti.