-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da düzenlenen okul sporları faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen voleybol genç erkekler ve genç kızlar müsabakaları Tınaztepe Spor Salonu'nda tamamlandı. Heyecan dolu müsabakalarda başarılı olan takımlar, kupa ve madalyalarını aldı. Şimdi bir sonraki aşamada bölge müsabakalarında Afyonkarahisar'ı temsil etme hakkı kazandılar.

Sporun başkenti Afyonkarahisar, okul sporları müsabakalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Okul Sporları faaliyet programında yer alan voleybol genç erkekler ve genç kızlar karşılaşmaları, Tınaztepe Spor Salonu'nda büyük bir heyecana sahne oldu.

Genç erkekler kategorisinde birinci olan takım Cumhuriyet Anadolu Lisesi, ikinci olan takım Şuhut Zafer Anadolu Lisesi, üçüncü olan takım Spor Lisesi ve dördüncü olan takım TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi oldu. Genç kızlar kategorisinde ise birincilik Fatih Anadolu Lisesi'nin oldu. İkincilik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne, üçüncülük Atatürk METAL'e ve dördüncülük Şuhut Anadolu Lisesi'ne gitti.

Dereceye giren sporcular, düzenlenen törenle kupa ve madalyalarını alarak ödüllerini kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu, sporculara ödüllerini takdim etti. Bu başarılı sporcular, şimdi bölge müsabakalarında Afyonkarahisar'ı temsil edecekler.


#Afyonkarahisar #okulsporlari #voleybol #gençerkekler #gençkızlar #TınaztepeSporSalonu #sporhaberleri