-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içerisinde il genelinde düzenlediği operasyonlarla narkotik suçlarla mücadelede başarılı sonuçlar elde etti. Bu operasyonlarda yakalanan 49 şahıstan 1'i tutuklandı.


Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 16 - 22 Ekim 2023 tarihleri arasında il genelinde narkotik suçlarla mücadele çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmalar kapsamında 32 olayda yapılan operasyonlarda toplamda 49 kişi yakalandı. Yakalananlardan 1'i tutuklandı. Operasyonlar sonucunda ise 2,54 gram bonzai, 24,44 gram esrar, 180,87 gram metamfetamin ve 149 adet sentetik ecza ele geçirildi.


Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, son iki hafta içerisinde yapılan operasyonlarla Kütahya'ya uyuşturucu madde ticaretinin engellendiğini açıkladı. Özellikle metamfetaminin girişinin engellendiği belirtildi. Bu operasyonlar sayesinde uyuşturucu madde ticaretinin önüne geçilerek toplum sağlığına ve gençlerin korunmasına büyük katkı sağlandı.


#Kütahya #narkotik #uyuşturucu #operasyon #emniyet #tutuklama