-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Simav İlçe Müftülüğü, din görevlilerinin vaaz becerilerini geliştirmek amacıyla bir Hizmet İçi Eğitim semineri düzenlemektedir. Program, 15 Temmuz Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nun konferans salonunda başlamış olup 3 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecektir. İlçe Müftüsü Hasan Serçe tarafından yönetilen seminerde Vaizler Murat Kaya ve Mustafa Bektaş da öğretici olarak görev almaktadır.

İlçe Müftüsü Serçe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Din Görevlilerinin kendi camilerinde ve görev yaptıkları yerlerde daha etkili vaazlar yapabilmeleri ve vaaz becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan bu seminerleri ilçelerinde düzenlemek istediklerini belirtti. Müftü Serçe, birçok personelinin seminerlere katılarak faydalanmasını planladıklarını ve seminerlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.