-

Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Eskişehir İl Sağlık Müdürü, Öğr. Üyesi Dr. Yaşar Bildirici, sağlık merkezlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dr. Bildirici, Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Babur Mimtaş ile birlikte Alanönü Aile Sağlığı Merkezi, Odunpazarı Göçmen Sağlığı Merkezi ve Yenidoğan Aile Sağlığı Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında sağlık merkezlerinin sorumlu hekimleri ve çalışan personelleriyle tanışan Dr. Bildirici, çalışma şartları ve hizmet kalitesiyle ilgili bilgiler aldı. Hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen Dr. Yaşar Bildirici, sağlık merkezlerinin mevcut durumu hakkında detaylı bilgiler aldı ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için fikirler paylaştı.

Dr. Yaşar Bildirici, yaptığı açıklamada, yerel sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için yapılan bu incelemelerin çok önemli olduğunu vurgulayarak, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve vatandaşlara daha iyi bir sağlık hizmeti sunulması amacıyla çalışan tüm sağlık personeline teşekkür etti.

#Eskişehir #SağlıkMerkezi #SağlıkHizmetleri #SağlıkMüdürü #DrYaşarBildirici