-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da bir apartman dairesinde meydana gelen doğalgaz patlaması sonucunda 1'i ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Olay, Pirimehmet Mahallesi 1741 Sokak'taki bir apartmanda gerçekleşti. İlk belirlemelere göre, apartmanın üçüncü katında doğalgaz sızıntısından kaynaklanan bir patlama yaşandı. Patlamanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Patlama sonucu Havva D. (48), Mustafa Y. (58) ve Burak K. (23) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.


Olay yerine gelen Isparta Valisi Aydın Baruş, yetkililerden bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada, patlamanın doğalgaz kaçağından kaynaklandığının tespit edildiğini belirtti. Muhtemelen bir kombideki gaz sızması nedeniyle gaz birikmesi sonucu patlamanın meydana geldiğini aktaran Vali Baruş, patlama sonrasında camların kırıldığını ve etrafında etkili olan bir etki olduğunu söyledi. Yüzünde yanıklar olan bir kadın ve elinde yanıklar olan bir erkeğin tedavi altına alındığını belirten Vali Baruş, olay yerinde detaylı inceleme yapılacağını ve soruşturmanın devam edeceğini ifade etti. Vali ayrıca, yaralılara acil şifalar diledi.



#Isparta #doğalgaz #patlama #yaralılar #olay #haber