-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle AnlatılıyorAfyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle Anlatılıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bir dizi ziyarette bulunmak ve programlara katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelerek, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı makamında ziyaret etti. Valilik önünde Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Tatar, daha sonra Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Cumhurbaşkanı Tatar, burada gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Filistin'deki olayları büyük bir üzüntü ve endişeyle izlediklerini dile getirdi. "Masum insanların, sivillerin, çoluk çocuğun bu şekilde katledilmesi ve bu kadar acımasız bir hareketin halen daha devam ediyor olması, insanlığa ve çağdaş değerlere göre asla kabul edilir bir anlayış değildir, şiddetle kınıyoruz" şeklinde konuştu. Tatar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak 3 günlük yas ilan ettiklerini de belirtti.

Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar'a ilk kez ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Tatar'a şehrin ekonomisi, tarihi ve kültürel değerleri ile turizm potansiyeli hakkında bilgiler verdi.