-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Karahisar Gençlik Merkezi Spor Salonu, son olarak Judo kuşak sınavına ev sahipliği yaptı. Toplamda 30 sporcu, sınav sürecine katılım sağlayarak yeteneklerini sergiledi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Judo Kuşak Sınavı'nın, kararlı ve tutkulu genç sporcuların katılımıyla başarıyla tamamlandığını belirtti. Sporcuların hepsi sınav sürecinde yüksek motivasyonla hareket ederek spor salonundaki atmosferi enerji ve heyecanla doldurdu. Kasapoğlu, "Tüm sporcu kardeşlerime spor hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Sınavı başarıyla tamamlayan ve dereceye giren sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından kuşaklarını takdim edildi. Bu şekilde sporcular, başarılarını kabul edecekleri kuşakları almış oldular.

#Karahisar #GençlikMerkezi #Judo #SporSalonu #KuşakSınavı #Afyonkarahisar #SporcularaKuşakTakdimi #SporHizmetleri #İlMüdürü #SporHayatı #Başarılar