-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Eskişehir İnönü İlçesinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. Programın teması "İman ve İstikamet" olarak belirlendi. Etkinlik, İnönü İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirildi. Programa, Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Müftüsü Özcan Cihangir, kurum amirleri, muhtarlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Sonrasında ise öğrencilerin şiir, slayt ve koro gösterileri yer aldı. Programın sonunda İl Müftüsü Bekir Gerek konuşma yaptı.


İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, program hakkında açıklamalarda bulunarak, emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti ve Mevlid-i Nebi Haftası'nı kutladı. Ayrıca, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı da tüm din görevlilerine kutladığını belirtti.