-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde okuyan öğrencileri bilgilendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. "El Ele Güvenli Geleceğe", "En İyi Narkotik Polisi Anne", "Siberay" ve "Kadın Destek Uygulaması" adlı projeler kapsamında, 2023-2024 eğitim ve öğretim döneminde üniversitenin fakülte ve Meslek Yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilere bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin güvende hissetmelerini sağlamak ve iletişim kanallarını açık tutarak suç ve suçlularla daha etkili bir şekilde mücadele etmek amacıyla Gülümbe Kampüsü'nde bir stant kuruldu. Standı yaklaşık 3 bin 475 öğrenci ziyaret etti.


Proje kapsamında terörle mücadele, narkotik suçlarla mücadele, siber suçlarla mücadele, toplum destekli polislik, asayiş ve güvenlik konularında bilgilendirmeler yapıldı. Bu bilgilendirmeleri ise Terörle Mücadele Şubesi, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Siber Suçlarla Mücadele Şubesi, Toplum Destekli Polislik Şubesi, Asayiş Şubesi ve Güvenlik Şubesi ekipleri gerçekleştirdi.


#Bilecik #Üniversite #Güvenlik #Polis