-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanlığı, "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" kapsamında Malatya Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini Kütahya'da ağırlıyor. Kütahya Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu öğrencilere Kütahya'yı daha yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Misafir öğrenciler, Kütahya'yı tanımak için Malatya Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ev sahipliğinde Kütahya Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne ziyarette bulundular. Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit'in ofisinde gerçekleşti. Müdür Başyiğit, konuk öğrencilerle bir araya gelerek Kütahya'da keşfedilecek çok sayıda ilginç yer olduğunu ve öğrencilerin bu şehirde unutulmaz anılar biriktireceğini belirtti. Tavsiyeleri arasında, öğrencilere Kütahya'nın eşsiz damak tatlarından tatmalarını önerdi. Başyiğit, bu tür projelerle yeni arkadaşlıklar kurulacağını ve gelecek için güzel hatıraların oluşacağını vurgulayarak öğrencilere bu fırsatı iyi değerlendirmelerini tavsiye etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Ülkemizin farklı illerinin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak, farklı kültürlerden gelen öğrencilerin sosyal ve kültürel açıdan birbirlerini tanımasını sağlamak, kardeşlik duygularını geliştirmek, toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetlerine katılmak gibi amaçları hedefleyen Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı çerçevesinde Malatya Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kütahya'yı yakından tanıma fırsatı buldu" denildi.