-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Kaymakamlık tarafından düzenlenen Dinar 1. Kitap Günleri'nin açılış programına katıldı. Program, Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleştirildi. Kaymakam Duru, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Konuşmalardan sonra yazar Tarkan Köylü tarafından Kum Sanatı gösterisi düzenlendi. Ardından Kaymakam Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı ile birlikte kurdele keserek fuarın açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından heyet, yazarlarla sohbet etmek için fuarı gezdi.

1. Dinar Kitap Günleri, 23-27 Ekim tarihleri arasında Belediye Kültür Sarayı'nda devam edecek.

Kaymakam Duru, Dinar 1. Kitap Günleri etkinlikleri çerçevesinde Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlenen Yazar Tarkan Köylü'nün Kum Sanatı gösterisi ve şiir dinletisi programına katıldı. Konuşmaların ardından Dinarlı şairler, şiirlerini dinleyicilerle paylaştı. Ardından Tarkan Köylü, Kum Sanatı gösterisi gerçekleştirdi. Güzel şiirlerini seslendiren şairlerimize ve Tarkan Köylü'ye, ayrıca programa katılan misafirlere teşekkür ediyoruz.