-

Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Eskişehir ve çevresinde lodos şeklinde esecek olan rüzgarın soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine neden olabileceği konusunda uyarıda bulunuldu. Bu nedenle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Meteoroloji raporuna göre, bölgede hava parçalı ve az bulutlu olacak, hava sıcaklığı ise önemli bir değişiklik göstermeyecek. Rüzgar güney ve güneybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Ancak zamanla kuzey ve kuzeybatı yönlerine dönerek lodos şeklini alacak. Bu durumda soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması önem taşıyor.


Eskişehir'de hava sıcaklıklarının en yüksek değerlere ulaşması bekleniyor. Mihalgazi ilçesinde 30 derece, Alpu ve Beylikova ilçelerinde ise 28 dereceye kadar çıkması tahmin ediliyor. Bu yüksek sıcaklıkların da dikkate alınarak, vatandaşların güneşten ve sıcaktan korunmaları önemli bir husustur.


Sosyal Medya Etiketleri: #Eskişehir #Lodos #HavaDurumu #DikkatliOlun #BacaGazı #Zehirlenme #SıcakHava