-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediyesi, 16. Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu çerçevesinde 100. Yıl Cumhuriyet Anıtı'nın açılışını gerçekleştirecek. Sempozyumda 25 sanatçı bir araya gelerek, Cumhuriyetin 100. yılına adanmış olan bu anıtı ortaya çıkardı.

Tepebaşı Belediyesi her yıl düzenlediği Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu'nun 16. dönemini farklı bir konseptle gerçekleştirdi. Bu sene Cumhuriyetin 100. yılına adanmış olan sempozyumda, 25 sanatçı bir araya gelerek ortak bir anıt tasarladı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, anıt hakkında yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı şerefine oluşturulan bu eser, Mustafa Kemal Atatürk'e olan minnetimizin bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda şehrimizin kimliğini ve cumhuriyet ışığını temsil ediyor. Anıtın açılışını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştireceğiz. Tüm Eskişehirlileri bu anlamlı açılışa bekliyorum" dedi.

Anıt, Eskişehir Tepebaşı ilçesinde Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi'nde yer alıyor. 'Cumhuriyet Anıtı'nın açılışı, 29 Ekim Pazar günü saat 15.00'te Eskişehir Cumhuriyet Güç Birliği'nin Vilayet Meydanı'ndan Cumhuriyet Anıtına yapacağı 100. Yıl Halk Yürüyüşünün akabinde gerçekleşecek.

#TepebaşıBelediyesi #UluslararasıPişmişToprakSempozyumu #CumhuriyetAnıtı #Eskişehir #CumhuriyetBayramı