-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Mahallede gezek var' etkinliği, Zafertepe, 100. Yıl ve Hacıazizler mahallesi sakinlerinin katılımıyla Özdilek Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinlik, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Hamit Çelik, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Berk Sildir ve AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı'nın konuşmalarıyla başladı.

Etkinliğin sonunda AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, katılımcılara hitap etti. Önsay, AK Parti'nin halkın partisi olduğunu vurgulayarak, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin önemine dikkat çekti. Önsay, "Bugün 'Mahallede gezek var' programının 15'incisini gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikleri devam ettireceğiz. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize her zaman milletin kapısını çalacağımızı, elini sıkacağımızı ve gönül kazanacağımızı söylüyor. Biz de bu yüzden buradayız. Yarın da burada olacağız. Biz hizmet için buradayız. Biz hizmet partisiyiz. Siz bize destek verdiğiniz sürece hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Programa, AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcıları Selim Tetik, Nurettin Kaplan, Alaattin İnağ, Veli Arda ve Ahmet Erdoğmuş da katıldı. Program, katılımcılara Kütahya'nın yöresel lezzeti olan 'Cimcik' ikramı ile sona erdi.

#AKParti #Kütahya #MahalledeGezekVar #Etkinlik #YerelSeçimler