-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Kütahya Yardım Sevenler Şubesi, ihtiyaç sahibi 100 çocuğa mont ve bot dağıtımı gerçekleştirdi. Kütahya Yardım Sevenler Şubesi Başkanı Verda Balaban, "Küçük yürekler üşümesin" kampanyası kapsamında yapılan bağışlar ve çalışmalar sayesinde ihtiyaç sahibi çocuklara yardım ulaştırıldığını belirtti. Başkan Balaban, bağış yapan herkese ve dernek üyelerine teşekkür etti.

İhtiyaç sahibi çocukların kış aylarını daha rahat geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen mont ve bot dağıtımıyla çocukların daha güvende ve sıcak hissetmeleri hedefleniyor. Bu yardımların Cumhuriyetin 100. yılına özel bir hareket olarak gerçekleştirildiği ifade edildi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği, Kütahya Yardım Sevenler Şubesi olarak ihtiyaç sahibi çocuklara yardım eli uzatan dernek, toplumun birçok kesiminden yapılan bağışlarla ve üyelerin özverili çalışmalarıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Dernek Başkanı Verda Balaban, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım eli uzatmanın önemine vurgu yaptı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin, Kütahya Yardım Sevenler Şubesi olarak yaptığı bu yardım çalışmasının sosyal sorumluluk bilincinin önemini bir kez daha ortaya koyduğu belirtiliyor. İhtiyaç sahibi çocuklara sağladıkları yardımlarla onlara umut veren ve hayatlarını biraz daha iyiye doğru yönlendiren dernek, toplumun yardımlaşma ve dayanışma duygusunu güçlendiriyor. Dernek, bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürmeyi hedefliyor.

#TürkiyeYardımSevenlerDerneği #KütahyaYardımSevenlerŞubesi #KüçükYüreklerÜşümesin #SosyalSorumluluk #Yardımlaşma #Dayanışma #İhtiyaçSahipleri #KışAyaları #MontVeBotDağıtımı #Hayırseverlik #Bağış