-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Eskişehir'de pancar eken Ali Aksoy'un köpeği Max, günde 4 kilogram pancar yemesi ile etrafındakilerin dikkatini çekiyor. Muhtar Ali Aksoy, yaklaşık 500 ton pancar elde ettiği 60 dönüm tarım arazisinde çalışmalarına devam ediyor. Ancak dikkat çeken bir ayrıntı var, Aksoy'un köpeği Max'in pancar yemesi. Max, kırık pancarları kıtır kıtır yiyerek görenlerin şaşkınlığını gizleyemiyor. Köpeğin sahibi Ali Aksoy, Max'in günde 3-4 kilogram pancar yediğini söylüyor ve köpeğinin bu huyunu başka bir köpekte görmediğini ifade ediyor.

Eskişehir'de pancar ekimi yapılan tarlalardan şeker pancarlarının sökümüne başlandı. Bu süreçte, Tepebaşı ilçesinde bulunan Karagözler Mahallesi'nin Muhtarı Ali Aksoy, yaklaşık 500 tonluk bir pancar elde etti. Pancarla uğraşan Aksoy'un köpeği Max ise ilginç bir özellik sergiliyor. Max, 2 buçuk yaşında bir akbaş ile malaklı kırması köpek olup, pancar yiyor. Köpeğin iki patisinin arasına aldığı kırık pancarları kıtır kıtır yemesi, görenlerin şaşkınlığını artırıyor. Köpeğin sahibi Ali Aksoy, Max'in günde 3-4 kilogram pancar yediğini ve başka bir köpekte bu huyun görülmediğini belirtiyor.

Aksoy, Max'in pancar yemesi üzerine şunları söylüyor: "Max adında bir köpeğim var. İki buçuk yaşında bir köpek ve akbaş ile malaklı kırması. Max gerçekten bölgesini savunan bir köpek. Aklı başında ve insancıl bir köpek. Geçen yıl pancar sökerken bu huyunu fark ettim. Keçim için pancar götürmüştüm ve Max, pancarı keçiden alıp kendisi yemeye başladı. O günden bu yana kırık pancarları yemeye devam ediyor. Neden yediğini bilmiyorum, ya karnını doyurmak için ya da lezzetli olduğu için olabilir. Ancak günde 3-4 kilogram pancar yediğini hatırlıyorum. Gerçekten benzeri görülmemiş bir köpek. Bacaklarının arasına pancar alıp onu kemire kemire yiyor. Evim ve pancar tarlam çok yakın olduğu için sürekli tarlaya gidiyor."

#Eskişehir #pancar #köpek