-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Türkiye'deki yenilenebilir enerji alanında lider olan Kütahya'da hizmet vermekte olan bir elektrik dağıtım şirketidir. OEDAŞ, izin süreçlerini kontrol ettiği ve teknik uygunluğunu sağladığı projeleri desteklemektedir. Bu kapsamda OEDAŞ Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu, Kuşu Şehit Er Şenayi Akdağ Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin öğrenci ve öğretmenleri tarafından okulun çatısına kurulan güneş enerjisi santralinin açılış törenine katıldı. Mumcu, öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, temiz ve yenilenebilir enerji kaynaklarının önemine dikkat çekti. Kütahya'da 200 adet kurulu güneş enerjisi santrali bulunduğunu ve yeni taleplerin geldiğini belirten Mumcu, öğrencilerin bu başarısının diğer insanlara ilham olmasını umduğunu söyledi.

OEDAŞ, yenilenebilir enerji kullanımını artırmak ve enerji verimliliğini sağlamak için çeşitli projeler yürütmektedir. Müdür Mumcu, "Bu alandaki çalışmalarımızı sürdürürken gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiriyor ve gereken desteği sağlıyoruz" dedi. Mumcu, daha yeşil ve sürdürülebilir bir gelecek için el birliğiyle çalışmamız gerektiğinin altını çizdi.