-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in öncülüğünde kurulan Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği, iş insanları ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan eğitim binasını Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne teslim etti. Eğitim binasının teslim töreninde konuşan Başkan Başdeğirmen, binanın ülkeye, millete ve bayrağa bağlı, geleceğe yön verecek gençlere hizmet edeceğini söyledi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne kazandırılan eğitim binasının teslimi, Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından gerçekleştirildi. 7 bin metrekarelik alanda inşa edilen binanın içerisinde 17 derslik, 5 atölye, 3 laboratuvar, 18 idari personel odası ve 10 teknik hizmet odası bulunuyor. Temel atma töreninde hazır bulunan ancak vefat eden MYO öğretim görevlisi Çetin Büyükvanlı ve Gazeteci Soner Toros'u anan Başkan Başdeğirmen, eğitimin önemine vurgu yaptı.

İş insanları ve hayırsever vatandaşların desteğiyle gerçekleştirilen eğitim binasının tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başdeğirmen, devletin binlerce bina yapma gücüne sahip olduğunu ancak her şeyi devletten beklememek gerektiğini söyledi. Başdeğirmen, bu okulu hayırsever vatandaşlar tarafından yapıp devlete hediye etme amacıyla harekete geçtiklerini belirterek, eğitime yapılan yatırımın önemini vurguladı.

Başkan Başdeğirmen, "Bu güzel okulumuzda ülkemize, milletimize, hizmet edecek, devletini, milletini, ezanını bayrağını bilen gençlerimiz geleceğimize yön verecek" dedi. Eğitim binasının yapımında emeği geçen hayırsever iş insanları ve vatandaşlara teşekkür eden Başdeğirmen, eğitim desteklerinin devam etmesini temenni etti.

Isparta Valisi Aydın Baruş ise teslim töreninde yaptığı konuşmada, eğitim binasının gençlerin ülkenin geleceği için önemli işlere imza atmasını ve Türkiye'nin kalkınmasına katkıda bulunmasını temenni etti. Baruş, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının bu yatırımın gerçekleşmesindeki önemli katkılarına teşekkür etti.

Protokol konuşmalarının ardından eğitim binasının yapımında emeği geçen iş insanları ve hayırseverlere plaket takdim edildi. Bina anahtarı da Rektör Çatal'a verildi. Teslim töreninin ardından protokol üyeleri binayı gezdi.