-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Gediz Belediyesi, Kütahya'nın Gediz ilçesinde yaşayan 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara yönelik bir hizmet başlattı. Belediye tarafından yapılan uygulamaya göre, Ilıca Termal Tatil Köyü'ndeki hamam girişleri bu vatandaşlar için ücretsiz olacak.

Bu hizmetten faydalanmak isteyen 65 yaş üzeri vatandaşlar ve engelliler, Gediz Belediyesi Beyaz Masaya başvurarak giriş kartı temin edebilecekler. Kimlik kartlarını ibraz etmeleri gereken vatandaşlar, başvurularını bu şekilde gerçekleştirebilecekler.

Gediz Belediyesi, arabası olmayan vatandaşları da düşünerek bir başka hizmeti daha hayata geçirdi. Çarşamba günleri, şehir içi duraklardan Ilıca Termal Tatil Köyüne dolmuş seferleri düzenlenecek. Dolmuşlar gediz'den saat 10.00-13.30 saatlerinde hareket edecek, Ilıcadan Termal Tatil Köyü'ne de 14.00-17.30 saatlerinde geri dönecek.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gediz halkına kaliteli hizmet sunmak istediklerini belirtti. Kış sezonu boyunca 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların Ilıca Termal Tatil Köyü'ndeki hamamlardan ücretsiz olarak faydalanabileceğini söyledi. Başvuruları kimlik kartlarıyla yapabilecek olan vatandaşlar, kartlarını alarak bu hizmetten yararlanabilecekler.