-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da inşa edilen cam seyir terası, Türkiye'nin büyük ve sayılı cam seyir teraslarından biri olma özelliği taşıyor. 28 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da hizmete açılacak olan bu teras, şehre farklı bir perspektif sunacak. Ayrıca geceleri yapılan ışık şovlarıyla da kentin görünümüne ayrı bir renk katacak.


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in göreve gelmesinin ardından Kirazlıdere'nin güzelliklerini ortaya çıkarmak için çalışmalar başlatılmıştı. Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı da bu çalışmalardan biri olarak yeniden düzenlendi ve hizmete açıldı. Şimdi ise Kirazlıdere'de bulunan cam seyir terasının yapımı tamamlandı. 25 metre yükseklikte, 2.5 metre genişliğinde ve 35 metre uzunluğunda bir yürüyüş yolu olan bu teras, 16 metre çapında bir seyir bölgesine sahip. Çelik montajları tamamlandıktan sonra elektrik altyapısı düzenlendi, camlar monte edildi ve çevre düzenlemeleri tamamlandı. Cam seyir terası, açılışa hazır hale getirildi.


Isparta'nın cam seyir terası, Türkiye'nin büyük ve sayılı cam seyir teraslarından biri olma özelliğini taşıyor. 28 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da hizmete açılacak olan bu teras, ziyaretçilere kenti farklı bir perspektiften görme fırsatı sunacak. Ayrıca geceleri yapılan ışık şovlarıyla da şehrin görüntüsüne ayrı bir renk katacak.


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cam seyir terasının Isparta'nın doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel mirasını kuşbakışı gözlemleme fırsatı sunacağını belirtti. Tüm vatandaşları 28 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek olan açılışa davet etti.