-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da gerçekleştirilen 2023 yılı 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, ilin gelişimi ve kalkınması için önemli olan projeler değerlendirildi. Vali Musa Işın'ın başkanlık ettiği toplantıya Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı ve Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2023 yılı üçüncü dönem yatırımları ile yatırımların ve sosyoekonomik gelişmelerin izlenmesi ve koordinasyon çalışmaları konuşuldu. Sorunlar ve çözüm önerileri de istişare edildi.

Vali Musa Işın, toplantının amacının son 9 ayda gerçekleştirilen yatırımları gözden geçirmek, kurumlar arasında eş güdüm ve iş birliğini sağlamak, aksaklıkları gidermek ve daha kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirtti.

Toplantıda, Kütahya'ya hayırlar getirmesi temennisinde bulunuldu. İLYAS verilerine göre 2023 yılının ilk 9 ayında il genelinde 758 kamu yatırım projesi bulunduğu açıklandı. Bu projeler için toplamda 9 milyar 13 milyon TL yatırım öngörüldü ve 5 milyar 404 milyon TL harcama yapıldığı belirtildi. Nakdi gerçekleşme oranının yüzde 60 olduğu ifade edildi. Şu ana kadar 284 proje tamamlandı, 62'si ihale aşamasında, 312'si devam ediyor ve 98'ine henüz başlanmadı. Ayrıca 2 proje de tasfiye edildi.