-

Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Bilecik'te trafik ekipleri, trafik kuralları ihlallerini engellemek ve kazaları önlemek amacıyla yoğun denetimler başlattı. Belirli noktalarda yapılan denetimlerde, şerit ve kırmızı ışık ihlali yapan araçlara drone ile hava denetimi gerçekleştirildi ve kural ihlali yapan sürücülere trafik cezası uygulandı. Ayrıca, tescilsiz, plakasız, abartı egzozlu, sigortasız, sürücü belgesiz ve kasksız motosiklet sürücüleri de denetlendi. İl merkezine belirlenen saatler dışında giren kamyon ve çekicilere, park, kırmızı ışık ve hız ihlalleri yapan araçlara yönelik denetimler artırıldı.


Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, denetimler sonucunda 15 bin 940 araç ve sürücü kontrol edildi. Bu denetimlerde 5 bin 48 hız ihlali, 7 aykırı ışık donanımı, 22 geçmeme ihlali, 69 emniyet kemeri kullanmama, 43 kask takmama, 209 muayenesiz araç kullanma, 38 takograf kullanmama, 341 hatalı park, 598 kırmızı ışık ihlali ve 101 il merkezine yasak saatlerde giren kamyon ve çekicilere trafik işaret ve levhası ihlali tespit edildi. Bu nedenle toplamda 6 bin 931 araç sahibi ve sürücüsüne 7 milyon 25 bin 244 TL trafik idari para cezası uygulandığı bildirildi. Ayrıca, 324 araç trafikten men edildi.