-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik GerçekleştiAfyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik Gerçekleşti

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel kutlamalar çerçevesinde ilçenin bayraklarla donatılmasını istedi. Bu amaçla, Başkan Alp, ilçe esnafına ücretsiz Türk bayrağı dağıttı. Cumhuriyet Bayramı'na 2 gün kala ülkenin dört bir yanında kutlama hazırlıkları devam ediyor ve sokaklar Türk bayrakları ve çeşitli süslemelerle süsleniyor. Hem vatandaşlar hem de yöneticiler Cumhuriyetin 100'üncü yılı için hazırlıklarını tamamlamaya başladılar.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçeyi Cumhuriyetin 100'üncü yılına yakışır bir şekilde süslemek için çalışmalara başladıklarını belirtti. Başkan Alp, "Cumhuriyet Bayramı'na 2 gün kaldı. Ülkemiz bu bayramda 100 yaşına girecek. Bizler de hem vatandaşlar olarak hem de yöneticiler olarak çok mutlu ve heyecanlıyız" dedi. Başkan Alp, ilçe esnafına ücretsiz Türk bayrağı dağıttıklarını ve esnafların bu çalışmadan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kendisinin de bu durumdan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Alp, Cumhuriyet Bayramı'nın kutlu olmasını ve sürekli olarak devam etmesini diledi.

Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel kutlamalar için Beylikova'da hazırlıklar sürerken, Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçe esnafına ücretsiz bayrak dağıttı. Başkan Alp, ilçenin bayraklarla donatılmasını ve Cumhuriyetin 100'üncü yılına yakışır bir şekilde kutlanmasını istedi. Ilçe esnafı bu çalışmadan dolayı çok memnun olduklarını ifade etti. Cumhuriyet Bayramı'na 2 gün kala ülkenin dört bir yanında hazırlıklar sürerken, Beylikova sokakları Türk bayrakları ve çeşitli süslemelerle süslendi. ========================================================================




#Beylikova #Cumhuriyet #100yıl #bayrakdağıtımı #kutlama #belediye #özkanalp