-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu, LÖSEV farkındalık semineri düzenledi. Seminere LÖSEV Halkla İlişkiler Yönetmeni Yasemin Durukan, Lösev Halkla İlişkiler Fayda Proje Personeli Tuğçe Yasak, Sandıklı MYO Müdür Yardımcıları Dr. Rabia Ersan ve Öğr. Gör. Havva Uzun ile akademik personel ve öğrenciler katıldı. Seminerde Yasemin Durukan, LÖSEV'in kuruluşunu anlattı ve günümüzde lösemi ve kanserle mücadele eden hastalara verilen hizmetlerden bahsetti. Seminerin sonunda Lösemili çocuklara "Sevgi, iyilik ve Umutla" video mesajı gönderildi.

LÖSEV Halkla İlişkiler Fayda Proje Personeli Tuğçe Yasak ise seminerde yaptıkları farkındalık çalışmalarından bahsetti. Yasak, Lösemili Çocuklar Haftası, Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, Dünya Gönüllüler Günü gibi etkinliklerin gönüllüler ve bağışçıların destekleriyle gerçekleştirildiğini ifade etti. Yasak, LÖSEV'in büyük bir aile olduğunu ve daha birçok güzel çalışmayı desteklerle gerçekleştirdiklerini söyledi.

Seminer sonunda Lösemili çocuklara "Sevgi, iyilik ve Umutla" video mesajı gönderildi. LÖSEV'in önümüzdeki 2-8 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği Lösemili Çocuklar Haftası için turuncu giyenlerin hastalar ve ailelerine destek olduğunu hissettirebileceği belirtildi.

#AKÜ #LÖSEV #farkındalıkseminerı #lösemi #kanser #çocuklaraumut #hayatbagları