-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2. Bilim Şenliği'nde yer aldı. Şirket, standında kullandığı akıllı teknolojiler ve sosyal sorumluluk projeleri ile büyük ilgi gördü. Ayrıca üniversite öğrencilerinin iş başvuruları da alındı. OEDAŞ direktörü Muzaffer Yalçın, gençlerin enerji sektörüne ve teknolojiye olan ilgisinin, geleceğin düşük karbonlu ve akıllı sistemlerinin inşasında önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'taki yaklaşık 3 milyon kişiye güvenli ve sürdürülebilir enerji arzını sağlamak için yenilikçi teknolojiler kullanmaktadır. OEDAŞ, bu çalışmalarını Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2. Bilim Şenliği'nde tanıttı. Şirketin standının büyük ilgi gördüğü şenlik, Bilecik ve çevre şehirlerden çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşti.

OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, gençlerin enerji sektörüne ve teknolojiye olan ilgilerinin sektördeki inovasyon ve ilerlemenin itici gücü olacağını söyledi. OEDAŞ olarak gençlerin bu vizyonunu desteklediklerini ve şirketin sürdürülebilir geleceğe olan taahhüdünün bir parçası olarak gördüklerini belirtti. Şeyh Edebali Üniversitesi'ne etkinlik ve bilime olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

OEDAŞ, iki gün süren şenlikte enerji sektörü hakkında bilgi verdi. Şirket yetkilileri, arıza tespit aracı ve dron gibi teknolojileri öğrencilere gösterdi. OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, şirketin Ar-Ge projelerini anlattı ve Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir'e projeler hakkında bilgi verdi.

OEDAŞ'ın sosyal sorumluluk projeleri de etkinlikte tanıtıldı. Can Dostlar projesi kapsamında sokak hayvanlarının ihtiyaçları karşılandı ve hurda malzemelerden yapılan barınak etkinlik alanına kuruldu. Ayrıca OEDAŞ'ın 'Plastik Kapaklar Tekerlekli Sandalyeye Dönüşüyor' sloganıyla yürüttüğü kampanya da standa yerleştirilen kapak toplama kutusuyla desteklendi.

Bilim Şenliği'nde OEDAŞ İnsan Kaynakları (İK) Departmanı da yer aldı. İK uzmanları, üniversiteli gençlerin kariyer planlamayla ilgili sorularını yanıtladı ve iş başvurusu taleplerini aldı.