-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik Valiliği, 29 Ekim Pazar günü yapılacak olan kutlamalara gitmek isteyenler için şehir içi dolmuşların ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Kutlamaların yapılacağı alana giden H1, H2, H3, H4 ve H7 özel halk minibüsleri saat 10.00-14.00 arasında ücretsiz olarak hizmet verecek. Böylece vatandaşlar, bu özel günü coşkuyla kutlamak için ücretsiz ulaşım imkanından yararlanabilecekler.


Bilecik'te, 2014 yılından bu yana bir stat yapımının gerçekleşmemesi nedeniyle yaşanan sıkıntılar sona eriyor. Edebali Stadı'nın tavanının çökmesinin ardından kentte 9 yıldır yeni bir stad inşa edilememişti. Ancak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı'nın kullanılacağı Cumhuriyetin 100. yıl kutlaması için çalışmalar başlatıldı.


Bu stat, kent merkezine uzak bir konumda bulunuyor. Bu nedenle, Bilecik Valiliği tarafından yapılan bir duyuru ile Pazar günü kutlamalara gitmek isteyenlerin ulaşımı kolaylaştırılacak. Şehir içi dolmuşlar olan H1, H2, H3, H4 ve H7, saat 10.00-14.00 arasında ücretsiz olarak hizmet verecek ve vatandaşlar bu sayede rahatlıkla kutlamalara ulaşabilecekler.


Bu önemli duyuru ile vatandaşların ulaşım sıkıntısı çekmemeleri amaçlanıyor. Bilecik Valiliği'nin bu kolaylık sağlayan adımı, kullanıcılar arasında büyük bir memnuniyet yaratmış durumda. Vatandaşlar, ücretsiz olarak servis araçları sayesinde kutlamalara ulaşabilecek olmalarından dolayı minnettarlık duyuyorlar.


Bu girişim, Bilecik halkının birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamasını sağlamanın bir yolu olarak görülebilir. Ücretsiz ulaşım imkanı, vatandaşların moral ve motivasyonunu artırırken, aynı zamanda birlik ve beraberlik duygusunu da pekiştirecek bir etken oldu. Herkesi kutlamalara katılmaya ve ücretsiz ulaşım hizmetinden yararlanmaya davet ediyoruz.


#CumhuriyetBayramı #BilecikValiliği #ÜcretsizUlaşım #Kutlamalar