-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Kaymakam Harun Reşit HAN, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" kutlama mesajını yayınladı. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz. Bu özel günümüzde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Bugün, Türk Milleti olarak Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü kutlama haklı gururu ve sevincini yaşıyoruz. 29 Ekim 1923, hürriyetinden taviz vermeyen asil bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun kanıtı ve milletimize pranga vurulamayacağının göstergesidir. Bin yıldır bu topraklarda var olan asil milletimizin sonsuza dek yaşayacağının tarihe altın harflerle yazılmasıdır.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümünde bir araya gelerek ortak değerlerimiz etrafında daha da güçlü şekilde birleşmek için önemli bir günü yaşıyoruz.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Aziz milletimize, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


#CumhuriyetBayramı #29Ekim #MustafaKemalAtatürk #Türkiye #Cumhuriyet #Coşku #Gurur