-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Kahraman Türk Kadınları' adında bir defile ve tiyatro oyunu sergilendi. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde sahnelenen oyuna, Vali Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Yıldız ve Yaşar Külhan, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş yetkilileri ile birlikte çok sayıda vatandaş da katıldı. Program, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım ve kurtuluş savaşı mücadelesinde yer alan diğer kadın kahramanların hayatından kesitler sunuldu.

Tiyatro oyunu, 'Zafere Götüren Analar' temasıyla sahnelendi ve halk oyunlarının da izleyiciyle buluştuğu bir tarihi drama oldu. Oyun sonunda Vali Şefik Aygöl ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, sahne alan oyunculara çiçek takdim ederek teşekkür etti. Katılımcılar, oyunu ayakta alkışladı ve protokol üyeleri ile oyuncular hatıra fotoğrafları çektirdi.

#Bilecik #29Ekim #CumhuriyetBayramı #KahramanTürkKadınları