-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde çelenk sunma töreni düzenlendi. Osmaneli'de Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Hükümet Konağı Bahçesi'nde bulunan Atatürk büstü önünde gerçekleşen törene, ilçe yöneticileri, askeri yetkililer, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı bahçesinde kutlamaları kabul eden Kaymakam Ünal, törende yaptığı konuşmada, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin Cumhuriyetle taçlandığını belirtti. Ünal, Cumhuriyetin Türkiye'nin hürriyet ve istikbali için verdiği büyük mücadelesinin bir zafer olduğunu ifade etti. Ayrıca, 100 yıldır muasır medeniyet seviyesine ulaşma hedefiyle karşılaşılan tüm zorlukların üstesinden gelindiğini vurguladı. Ünal, konuşmasında Atatürk ve silah arkadaşları, şehitler ve gaziler için de Allah'tan rahmet dileyerek, yaşayan gazilere minnet duygularını iletti.

Bu haberi sosyal medyada paylaşmak için aşağıdaki etiketleri kullanabilirsiniz:
#Bilecik #Osmaneli #29Ekim #CumhuriyetBayramı #Tören #ÇelenkSunma #CoşkuylaKutlama